2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Megint bejelentette Márki-Zay Péter, hogy pártot alapít

Márki-Zay Péterben sérelem van a tavalyi választás után - így reagált a bukott miniszterelnök-jelölt pártalapítási bejelentésére Fodor Gábor a Napi aktuális című műsorunkban.

  • Megint bejelentette Márki-Zay Péter, hogy pártot alapít

A Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója azt mondta: ellenzéki oldalon egy új pártnak semmi hatása nem lesz a politikára. Márki-Zay rendszeresen bejelenti, hogy pártot alapít. A kampányában már jelezte: a fasisztákat és a kommunistákat is képviselné a parlamentben.

Szerdán az ATV-ben ismét bejelentette Márki-Zay Péter, hogy alapít egy pártot. A baloldallal elbukott miniszterelnök-jelölt ezt rendszeresen megteszi, azonban terve eddig a vízió szintjén maradt meg.

Pénteken az Indexnek újra megerősítette ugyanezt, részletekről azonban most sem tudott beszámolni. Nem mondja meg milyen néven fog megalakulni a politikai formáció, de azt hangsúlyozta, hogy az Európai Néppárttal biztosan együttműködnek.

- A Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt, hanem mozgalom és bár fogunk egy pártot alapítani és az képviselni fogja ezt az értékrendet

- tárta a világ elé már korábban is a politikus. Akkor azt mondta, azért van erre szükség, mert mozgalma már olyan sokrétű és színes, hogy a Fideszhez hasonlóan néppárti jellegű polgári pártot hozna létre.

Akkor azt mondta, liberálisokat, zöldeket, keresztényeket és konzervatívokat is vár majd az új pártba. Hasonlókat fogalmazott meg a kampányban is, akkor azonban az ellenzéki összefogásban akarta képviselni a szélsőséges ideológiákat.

Márki-Zay Péter rendszeresen bejelenti, hogy pártot alapít. Korábban azonban még saját mozgalmát akarta párttá faragni.

Márki-Zay Péter azt állítja, az Európai Parlamenti választásokon az új pártja már el fog indulni fog.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!