2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

Meghazudtolja magát a győri szavazatvásárlási ügy egyik főszereplője

Saját magát hazudtolja meg a győri szavazatvásárlási ügy egyik főszereplője. Csonka Mihály a Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületének győri elnöke beszélt a fullank.hu-nak arról, hogyan vásárolt meg a roma önkormányzat szavazatokat az októberi önkormányzati választásra. Csonka Mihály azonban mindezt letagadta a roma önkormányzat helyi vezetőjénél, amikor az felhívta telefonon. A beszélgetést a roma önkormányzat vezetője titokban rögzítette, ezért a hangját eltorzítjuk.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!