2021. július 26.,
hétfő, Anna, Anikó napja

Meghalt a 9 éves motoros kisfiú, aki a monori krosszpályán szenvedett baleset

2021. június 17., csütörtök 10:26

Nem tudták megmenteni Zsoltnak, annak a 9 éves motoros kisfiúnak az életét, aki a monori krosszpályán szenvedett súlyos balesetet.

Mint a Blikk megírta, drámai események zajlottak a monori krosszpályán: vasárnap délután súlyos baleset ért két fiatalt, amikor edzés előtt, a bemelegítés során véletlenül összeütköztek egymással. A 9 éves gyermek életéért több mint tíz percig küzdöttek, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, végül sikerült újraéleszteni. Válságos állapotban, súlyos koponya- és belső sérülésekkel szállították kórházba.

Gépek tartották életben, de aztán megtörtént a felfoghatatlan: a kisfiú nevelőapja a neten közölte, hogy Zsolti meghalt. Az Index cikke szerint a férfi azt írta:

„A fogadott kisfiam az imént meghalt. Megkérek mindenkit, hogy ne keressen felelőst és ne ítélkezzenek addig, amíg nincsenek tisztában a történtekkel”.

A szomorú történet részleteiről itt olvashat bővebben. 

Kép forrása Blikk, A Blikk grafikája azt mutatja, hogyan találkozhatott a két jármű: valaki menetiránnyal szemben ment - szabálytalanul / Grafika: Séra Tamás

 

Blikk