2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Még mindig nincs eredménye a pécsi ultimátumnak

Csaknem egy hónapja nincs eredménye a pécsi önkormányzat két pártja által kezdeményezett 12 pontos ultimátumnak. Ebben a DK és a Momentum feltételeket szabott arra vonatkozóan, a továbbiakban hogyan tudnak együttműködni a balliberális polgármesterrel.

  • Még mindig nincs eredménye a pécsi ultimátumnak

Január 20-a óta négyszer ültek le tárgyalni a DK és a Momentum képviselői a polgármesterrel.

Az ellenzéki politikusok 12 pontos ultimátumot küldtek Péterffy Attilának, amelyben azt követelték változtasson politikáján.

A megbeszélések a sajtó kizárásával történtek, a Momentum egyik képviselője annyit kiszivárogtatott, hogy helyenként feszült hangulatú és váltakozó tempójú volt, de eredmény nincs.

Az eredmény nélkül eltelt csaknem egy hónap azt bizonyítja, a polgármester és az MSZP az időhúzás taktikáját választotta- véli a közgyűlés kormánypárti frakcióvezetője.

A Fidesz önkormányzati képviselője úgy látja, nem véletlen hogy a Momentum az egyik olyan párt, mely elégedetlen a szocialistákkal szimpatizáló polgármester munkájával.

Barkóczi Csaba képviselő hozzátette: Ugyan a Fidesz és a Momentum között jelentős ideológiai különbségek vannak, de a 12 pontban megfogalmazott követelésekkel egyetértenek, mert teljesen jogosak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!