2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Még az ellenzéki politikusok szerint sem feddhetetlen Czeglédy Csaba

Még az ellenzéki politikusok szerint sem feddhetetlen Czeglédy Csaba. Gyurcsány Ferenc hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt ügyvédjének ügyei felett mégis szemet hunynak a balliberális politikusok: sem Hadházy Ákos, sem pedig Fekete-Győr András nem emelte fel a hangját. Pedig még a volt jobbikos képviselő Bana Tibor szerint is a DK-nak jobban meg kellene válogatni a jelöltjeit. Kedden a per első napján Czeglédy és társai nem jelentek meg, őket az ügyvédek képviselték. A DK-s politikus ügyének tárgyalása a jövő kedden és szerdán a negyed-, a nyolcad- és a tizenötöd rendű vádlott meghallgatásával folytatódik a Kecskeméti Törvényszéken.

  • Még az ellenzéki politikusok szerint sem feddhetetlen Czeglédy Csaba

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

A Lánchíd-felújítást végző cég tulajdonosi köréhez juthatott vissza az a másfélmilliárd forint, amit a hídrenoválásra szánt pénzekből utaltak el a számlagyáras Vig Mór cégének – ezt lehet kikövetkeztetni azokból az információkból, amelyeket egy, a beruházásra és az azt körüllengő korrupciógyanús folyamatokra rálátó bennfentes osztott meg Budai Gyulával.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!