2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Még a karácsonyt is politikai akcióra használja fel a baloldal

Az ellenzéknek semmi sem szent. Még a karácsony ünnepét is politikai akcióra használnák fel. Azt tervezik, hogy december 23-a éjszakáján több ellenzéki vezetésű nagyvárosban is lekapcsolnák a díszkivilágítást, tiltakozásul az ellen, hogy a kormány januártól a felére csökkenti a kis- és középvállalkozások, illetve az egyéni vállalkozók iparűzési adóját. Az ünnep méltóságának megzavarásához eddig csatlakozott Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, valamint Szeged, Szombathely, Érd, Pécs, Budaörs, Dunaújváros, Baja, Gödöllő, Ajka, Szentendre és Siófok vezetője is.

  • Még a karácsonyt is politikai akcióra használja fel a baloldal

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!