2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Másolt szoftverrel ügyködtek a márkaszervizek

Másolt szoftvereket telepítettek az autókba több márkaszervizben Kiskunhalason.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal autószervizekben tartott szoftverellenőrzése során illegális irodai és gépjárműipari programokat találtak. Négy helyszínt ellenőriztek – lakossági bejelentés alapján.

„Az ellenőrzésnek a célja kifejezetten a legális szoftverekre terjedt ki, viszont azt kell, hogy mondjam, hogy szervizekben nem voltak legális szoftverek, sőt, volt olyan szerviz is, ahol egyetlenegy legális szoftvert sem üzemeltettek, sem irodai, sem kifejezetten járműipari szoftvert, ezért a pénzügyőrök eljárást indítottak szerzői jogok megsértése miatt" – közölte Suller György Attila NAV- szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!