2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Párizs szeme - Brassai Gilbert 03:00

Belföld

Maruzsa Zoltán: No vakcina, no party

  • Maruzsa Zoltán: No vakcina, no party

No vakcina, no party

Maruzsa Zoltán arra kérte a 16-18 éveseket, hogy regisztráljanak. No vakcina, no party - tette hozzá.

Visszatér a jelenléti oktatás

Május 10-től az általános iskolák felső tagozatán és a középiskolákban visszatér a jelenléti oktatás - mondta Maruzsa. A rektor dönt az egyetemeken a vizsgákról. Az osztályok csak egynapos kirándulást tarthatnak. A ballagási és a tanévzáró ünnepségek is pótolhatóak lesznek.

Sokan mentek iskolába

Szinte 100 százalékos a részvétel az érettségin - mondta Maruzsa Zoltán. A köznevelési államtitkár köszönetet mondott az érettségi vizsgák lebonyolítóinak. 75 százalékos volt a részvétel az óvodákban, és 86 százalékos az iskolákban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!