2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Márki-Zay Péter muszlim terroristának nevezte a keresztény, jordán konzult

Összekeverte valakivel – így magyarázta Márki-Zay Péter, hogy muszlim terroristának nevezte a keresztény, jordán konzult.

  • Márki-Zay Péter muszlim terroristának nevezte a keresztény, jordán konzult

Hódmezővásárhely polgármestere, a baloldal miniszterelnök-jelöltje nemzetközi körözés alatt álló iszlamista terroristaként hivatkozott Zaid Naffára, tiszteletbeli jordán konzulra, aki emiatt becsületsértési pert indított ellene. Naffa ügyvédje jelezte, hogy a már egy ideje húzódó ügyben, a keddi tárgyaláson most először hivatkozott arra Márki-Zay Péter, hogy összekeverte valakivel a tiszteletbeli konzult.

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!