2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Márki-Zay beismerte: nem tájékoztatta az ellenzéki pártokat az amerikai pénzről

Tragikomédiának nevezte Márki-Zay Péter kijelentéseit az LMP országgyűlési képviselője. Kanász-Nagy Máté magyarázatot vár a volt kormányfőjelöltjüktől, hogy mire költötték a pénzeket. Márki-Zay Péter ugyanakkor az LMP-t külön kiemelve támadta a botrányban.

  • Márki-Zay beismerte: nem tájékoztatta az ellenzéki pártokat az amerikai pénzről

Márki-Zay Péter bevallotta: nem tájékoztatta az ellenzéki pártok vezetőit arról, hogy mozgalmához külföldi pénzek is érkeztek, de szerinte erre nem is volt szükség.

Dermesztő az amerikai pénz, és dermesztő, hogy sokan nem érzik problémának

- erről Ungár Péter beszélt korábban a 24.hu-nak. Az LMP társelnöke az MMM-hez érkezett amerikai pénzekről szólva elmondta: ha pártja tudott volna arról, hogy ennyi külföldi pénz érkezett, akkor nem fizettek volna be annyit az ellenzéki kampányba.

Ami a mai napon történt, az sokkal inkább valamilyen szórakoztató műfaj, esetleg a kabaré, vagy valamilyen tragikomédia, az is lehet szórakoztató. Én sokkal inkább ennek a körébe sorolnám azt, ami a mai napon elhangzott

- reagált Kanász-Nagy Máté a Napi Aktuálisban. Az LMP országgyűlési képviselője azt állította: pártjuk nem kapott egy forintot sem ebből a pénzből.

 

Teljes beszélgetés:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!