2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

Marketinges cégen keresztül kínálták a túlárazott teszteket Gyöngyösön

  • Marketinges cégen keresztül kínálták a túlárazott teszteket Gyöngyösön

Marketinges cégen keresztül kínálták a túlárazott teszteket Gyöngyösön - derítette ki híradónk. A cég csak néhány hónapja kezdett foglalkozni egészségügyi szolgáltatásokkal, sőt amikor szerződést kötött a gyöngyösi baloldali önkormányzattal, akkor éppen NAV-végrehajtás zajlott a vállalkozással szemben. Mint arról már beszámoltunk: csaknem hatszoros áron biztosította a koronavírus-tesztet Gyöngyös vezetése a helyi lakosoknak. 12 700 forintot kértek egy 2300 forintos koronavírus antigéntesztért.

A Jobbikos alpolgármester már komolyabban vette az ügyet. Kévés Tamás azt is elmondta a városi tévében, hogy meg fogják nézni a szerződést - ám ő bízik a cégben.

Közben kiderült, hogy tellett volna ingyenes tesztelésre a gyöngyösi önkormányzatnak – erről a térség kormánypárti országgyűlési képviselője beszélt stábunknak.

Híradónk kiderítette, hogy az önkormányzat ugyanarra a bankszámlára kéri a pénzt, mit, amit a járvány első hullámán koronavírus védelmi alapnak kereszteltek el. A város hivatalos oldalán is látszik, hogy az alapba eddig csaknem négymillió forint gyűlt össze – adományokból.

Ezt még tavaly márciusban mondta a polgármester, amikor bejelentette, hogy 15 millió forintért koronavírus diagnosztizálására is alkalmas gépet vásárolnak. Akkor a helyi cégekhez és a környező településekhez fordult, hogy támogassák a gép megvásárlását. Ám először a gépet visszamondták és egy másikat rendeltek, amit szintén lemondtak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!