2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Március 15-én is folyamatosan zajlott az oltások beadása

A nemzeti ünnepen is folyamatosan zajlott az oltás. Magyarország az Európai Unió egyik legsikeresebb oltási programját hajtja végre, hangsúlyozta György István. A Miniszterelnökség államtitkára hozzátette: semmi ok nincs arra, hogy ettől az oltási programtól eltérjenek.

A Semmelweis Egyetem Városmajori Szívklinikáján naponta csaknem 800 ember kapja meg az első vagy a második körös oltását. A koronavírus elleni védelem kialakítása nagyon fontos, mert a betegség komoly károkat okozhat a szervezetben.

A Honvéd Kórházba csaknem 4000 ember kapott vakcinát az elmúlt napokban. A hétfőn pedig további 1000 kockázati csoportba tartozó ember beoltását végzik el.

György István kiemelte: az oltási program komolyabb probléma nélkül folyik, az egészségügy bírja a terhelést és további oltóhelyek kialakítására is van lehetőség.

György István az oltásra érkezőktől azt kéri: a megadott időpontban jelenjenek meg, hogy elkerülhető legyen a tömeg.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!