2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

„Már két hete cigányozunk, szavazzon ránk!”: lefújták a DK-irodát

Már két hete cigányozunk, szavazzon ránk! – ezt a feliratot fújták rá a Demokratikus Koalíció (DK) VIII. kerületi irodájára. A fotókat a hír24 tette közzé.

A felirat arra utal, hogy a DK és az MSZP közös polgármesterjelöltje, Pásztor Albert 2009-ben arról beszélt, hogy a városban a közterületi rablások elkövetői cigányok. A rendőrkapitányt az ATV-ben védte meg Eörsi Mátyás, a DK képviselője. A volt SZDSZ-es politikus azt mondta, hogy a romabűnözés statisztikailag létező fogalom, a kijelentéséért később bocsánatot kért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!