2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Már a jövő héten bíróság elé áll Demeter Márta

Már a jövő héten bíróság elé áll Demeter Márta – értesült a Magyar Nemzet. A Központi Nyomozó Főügyészség még novemberben emelt vádat az LMP-s országgyűlési képviselővel szemben, mert a Magyar Honvédség működését érintő adatok úgy osztotta meg közösségi oldalán, mintha egy katonai gép törvénysértő módon a miniszterelnök lányát szállította volna. A vádhatóság korábbi közleménye szerint amellett, hogy ez a valótlan volt, Demeter Márta nem nyilvános adatokat adott ki.

  • Már a jövő héten bíróság elé áll Demeter Márta

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!