2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Magyarországon tartott előadást Tucker Carlson

Tucker Carlson jobboldali kommentátort folyamatosan próbálják lejáratni. Szakértők szerint globálisan tapasztalható az a jelenség, hogy a liberális oldal az ellenkező véleményeket igyekszik teljesen elnyomni.

  • Magyarországon tartott előadást Tucker Carlson

A Politico brüsszeli portál, azért aggódik, hogy megerősödnek a jobboldali hangok. Kötter Tamás szerint egyértelműen látszik, hogy a baloldal elfáradt.

Valami innovatív dolgot kéne behozni, mert ez a fasisztázás egy 30-40 éves lejárt lemez. És ez már nem egy lefagyasztott, hanem egy megromlott ételnek a felmelegítése, amire teljesen világos, hogy a magyar társadalom nem vevő – mondta el véleményét Kötter Tamás, író.

A Nézőpont Intézet elemzési igazgatója pedig arra emlékeztetett, hogy míg a jobboldal közösségei mindig értékalapon jönnek létre, addig a bal oldal ezzel szemben érdekalapúan működik.

Ezek az alkalmak és közösségek, természetesen az MCC Feszt is ide sorolható, értékalapon jönnek létre. Értékalapon vagyunk együtt, ameddig a másik oldal, még Szárszó is, pedig érdekalapon – hangsúlyozta Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet elemzési igazgatója.

Az Alapjogokért Központ jogásza szerint a liberális oldal folyamatosan igyekszik elnyomni azokat, akik ellenkező véleményt fogalmaznak meg velük szemben.

Tulajdonképpen azért adtak most hangot az aggodalmuknak, mert számukra a szólásszabadság az csupán addig tart, amíg valaki ugyanazokat a baloldali mantrákat hangoztatja amit ők – mondta Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ jogásza.

Csatornánkon ma 23 órától tekinthetik meg Tucker Carlson előadását, szinkronizálva.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!