2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Magyarország segít a menekülteknek, de az illegális migrációt elutasítja

Magyarország segít a menekülteknek, de az illegális migrációt továbbra is elutasítjuk - ezt a Fidesz EP-képviselője jelentette ki.

  • Magyarország segít a menekülteknek, de az illegális migrációt elutasítja

Hidvéghi Balázs szerint az ukrajnai válság világosan mutatja, hogy különbséget kell tenni a háború elől menekülő emberek és a törvényeinket szándékosan megsértő illegális migránsok között. Az Európai Parlament menedékjogról és a visszaküldés tilalmáról szóló vitájában Hidvéghi Balázs kijelentette: „Évek óta hallgatjuk az európai baloldal hazugságait, hogy Magyarország nem segít a bajbajutottakon. A jelenlegi háború megmutatja ezen állítások abszurditását”. - mondta a képviselő. Kiemelte: Magyarország támogatja a menekülteket, és már megközelítőleg 600 ezer embernek nyújtott segítséget.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!