2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Belföld

Magyar Péterről kérdezték az utca emberét + videó

Budapesten kérdezte az embereket a Magyar Nemzet arról, hogy mit gondolnak a politikai babérokra törő Magyar Péter hangfelvételéről és korábbi házasságáról.

  • Magyar Péterről kérdezték az utca emberét + videó

Varga Judit volt igazságügyi miniszter arról beszélt egy interjúban, hogy fenyegetésben és bántalmazó kapcsolatban élt.

Amit gondolok, az nem bírja a nyomdafestéket. Az, hogy Magyar Péter ennyire kétszínű legyen és közben lázítja a népet, nem fér bele” –  ezt Mondta a Magyar Nemzetnek az a férfi, aki szerint szánalmas, hogy a volt férj rögzítette családi beszélgetésüket, majd azt egy megfelelő pillanatban nyilvánosságra hozta. Magyar egyébként az ominózus magánbeszélgetést konyhájukban készíthette Varga Judit szerint. 

A politikai pályára lépő Magyar Péter a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban beszéltette otthon a feleségét, nagyjából egy éve. Magyar a kormányzatra nézve terhelő információkat akart volna kiszedni akkori feleségéből, aki nem tudott arról, hogy felvétel készül.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozott egy olyan férfi is, aki bevallotta, hogy az ügyben Magyar Péter oldalán áll, ugyanakkor szerinte sem fér bele az, hogy a legszorosabb családtaggal, a házastárssal így bánjon valaki.

A teljes cikket ITT érheti el.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!