2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Magyar Péter számára hirtelen fontos lett a magánélet védelme

Saját feleségét lehallgatta Magyar Péter, de most kifogásolja, hogy foglalkoznak a négy évig börtönben ült gazdasági vezetőjével.

  • Magyar Péter számára hirtelen fontos lett a magánélet védelme

Nagyon komolyan veszi újabban Magyar Péter a magánélet szentségét – különösen azóta, amióta kiderült, hogy barátnőjének édesanyja piramisjátékkal tett tönkre embereket, csalt ki pénzt és emiatt nem kevesebb mint 4 év fegyházbüntetésre ítélték.

A saját pártjának alelnökeként funkcionáló Magyar az elmúlt napokban számos esetben kikérte magának, hogy a sajtó a magánéletében vájkál, és hogy barátnőjének „nem közszereplő” édesanyjának viselt dolgairól írnak. Aki, mint tudjuk, Magyar Péter gazdasági ügyeit intézni. 

Mindezzel több probléma is van. 

A házastársi beszélgetés nyilvánosságra hozatala belefér?

Mi ez a hirtelen jött szemérmesség? Éppen Magyar Péter akar leckét adni a magánélet védelmével kapcsolatban, aki titokban felvett egy magánbeszélgetést a feleségével, amely beszélgetés során őt tudatosan faggatta, majd ezt a felvételt feltette az internetre? 

Abban az esetben nem érdekelte, hogy a magánélet legelemibb részét képező házastársi beszélgetést tett nyilvánossá bárki számára elérhetően?

A „magánélet” kifejezés mellett ráadásul előszeretettel hozakodik elő azzal, hogy a barátnője „édesanyját” méltatja. 

Gyermekei édesanyját ugyanakkor szemrebbenés nélkül elárulta, és miután szavakban és tettleg is éveken keresztül bántalmazta.

Forrás: Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Erős nemzeti felhatalmazással érkezik az EU-csúcsra Orbán Viktor

Erős nemzeti felhatalmazással érkezik az EU-csúcsra Orbán Viktor

Orbán Viktor érkezik a második legnagyobb nemzeti felhatalmazással (44,82 százalék) a hétfői informális EU-csúcsra. Ezzel szemben az Európai Tanácsban legnagyobb szavazati súllyal rendelkező Olaf Scholz német kancellár és Emmanuel Macron francai elnök csupán 13,9, illetve 14,6 százalékos eredményt értek el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Közelebb kerültünk az orosz-ukrán békekötéshez a svájci békekonferencia után?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!