2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Magyar Péter a háborúpárti globalista baloldal érdekeit szolgálja

Baloldali háttéremberek, külföldi cégek és a globalista sajtó egyaránt felsorakozott Magyar Péter mögött az elmúlt hetekben. A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit ex férje végül, hosszú hallgatás után, egyértelműen hitet tett a háborúpárti politika mellett. Összeállításunkban bemutatjuk, amit eddig tudni lehet a baloldali politikussá avanzsált ügyvédről, akinek szerepvállalásával a külföldi megbízók a békepárti Orbán-kormányt gyengítenék.

  • Magyar Péter a háborúpárti globalista baloldal érdekeit szolgálja

Nincs új a Nap alatt, így a globalista baloldalon sem, hiszen bő két évvel a 2022-es országgyűlési választások után ugyanazzal a stratégiával próbálják legyőzni a Fidesz-KDNP szövetséget a június 9-i európai parlamenti választáson és ezzel aláásni az Orbán-kormány legitimációs erejét. A forgatókönyv nem változott, csak egy új szereplőt találtak: a bukott miniszterelnök-jelölt, Márki-Zay Péter helyett, a személyes ambíciói és sértettsége okán politikai porondra lépő Magyar Pétert. 

Varga Judit volt igazságügyi miniszter ex férje a kegyeli ügy hullámait meglovagolva, február közepén lépett színre és lépésről lépésre felépített kommunikációs stratégiát követve, a globalisták által finanszírozott média segítségével néhány hét alatt berobbant a nyilvánosságba, bevallottan külföldi cégek által is támogatott tömegtüntetéseket szervezett, majd pártot alapított és hamarosan országjárással indítja be az EP-választási kampányát. 

Az eddigi megszólalásai és a körülötte felbukkanó személyek és szervezetek nyilvánvalóvá tették, hogy a Márki-Zay Péterhez hasonló jobboldali-konzervatív értékrendre hivatkozás csupán a megtévesztő kommunikációs stratégia része, a valóságban a háborúpárti globalista baloldal érdekeit szolgálja, akiknek célja a békepárti Orbán-kormány meggyengítése. 

A múlt héten viszont, miután a Magyar Nemzet részletesen írt Magyar baloldali, globalista hátteréről és támogatói valódi céljairól, illetve kormánypárti politikusok is a háborúpártiságáról beszéltek, a csütörtöki kormányinfó előtt a közösségi oldalán igyekezett cáfolni mindezt. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: 

"Nem vagyok háborúpárti. Fontosnak tartom, hogy Magyarország és egész Európa kimaradjon a háborúból. Nem támogatom fegyverek szállítását Magyarországon keresztül. Fontosnak tartom, hogy a nagyhatalmak mielőbb tárgyalóasztalhoz üljenek, hogy a két éve tartó vérontás végre lezárható legyen."

Ezt követően pénteken a Klubrádióban erős kijelentéseket tett, bírálva Ukrajnát, amely szerinte „semmiben nem felel meg az európai uniós értékeknek, előírásoknak”, sőt azt is elmondta, hogy az ukrán földek jelentős része már különböző nyugat-európai konszerneknél és oligarcháknál van, egyébként amerikai befolyás alatt. Magyar még arra is utalt, hogy amerikai rakétákat telepítettek észak-keleti szomszédunkban.  

telkes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!