2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Magyar Nemzet: Története leggyengébb elnökét erősítheti meg a szocialista párt

Története leggyengébb elnökét erősítheti meg mai tisztújítóján a MSZP - erről ugyancsak a Magyar Nemzet ír. A lap felidézi, a férfi társelnöki posztért most egyedül induló Tóth Bertalan vezetésével a szocialisták 30 éves történelmük mélypontjára jutottak. A felmérések szerint a párt mostanra a teljes népesség körében mindössze 5 százalék körüli támogatottságra számíthat, így nem biztos, hogy a következő választáson bejut a parlamentbe.

  • Magyar Nemzet: Története leggyengébb elnökét erősítheti meg a szocialista párt

Míg Horn Gyula, Kovács László vagy Hiller István vezetésével kormányt alakíthatott, Tóth Bertalan elnöksége alatt harmincéves történetének mélypontjára jutott az MSZP. Noha mára az is bizonytalanná vált, hogy a párt egyáltalán bejut-e a következő Országgyűlésbe, a szocialisták mai kongresszusán várhatóan megerősítik Tóthot.

A Magyar Nemzet cikke: Története leggyengébb elnökét erősítheti meg a szocialista párt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!