2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Magyar Nemzet: Közel 400 milliót költött a Jobbik parlamenti frakciója

Közel 400 milliót költött a Jobbik huszonegy fős frakciója, így toronymagasan a legtöbbet költő képviselőcsoport lett az új Országgyűlés megalakulása után – erről ír a Magyar Nemzet. Összesen 380 millió forintot használtak fel, majdnem kétszer annyit, mint a közel hatszor akkora Fidesz-frakció eddigi költségei. A magyar nemzet szerint a Jobbik a frakció által kiszivattyúzott százmilliókkal ellensúlyozta a 2019-ben kiszabott ÁSZ büntetést.

  • Magyar Nemzet: Közel 400 milliót költött a Jobbik parlamenti frakciója

A Számvevőszék 270 millió forintot vont el a Jobbiktól , mivel az a 2018-as országgyűlési választás kampányában tiltott támogatást használt fel.

Hír TV/ Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!