2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Lezárják a rajkai határátkelőt Ferenc pápa látogatása miatt

Lezárják a rajkai határátkelőt Ferenc pápa látogatása miatt. A rendőrség tájékoztatása szerint a szlovák hatóságok szeptember 12-e és 15-e között korlátozzák a tehergépjármű-forgalmat a Cunovo-Rajka átkelőnél. Azt javasolják, hogy a torlódás elkerülése érdekében a teherforgalom a komáromi Monostori hidat használja. A szentatya az eredetileg tavalyra tervezett 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus miatt érkezik vasárnap hazánkba, ahol ünnepi szentmisét tart, majd továbbutazik Szlovákiába.

  • Lezárják a rajkai határátkelőt Ferenc pápa látogatása miatt

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!