2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Létező jelenség a genderlobbi, erre pedig fel kell hívni a szülők figyelmét

A gyermekvédelmi törvényt és annak tervezett szigorítását kritizálta a Párbeszéd szóvivője. Barabás Richárd szerint a kormány csak a fontos dolgokról tereli el a figyelmet..A Fidesz országgyűlési képviselője azt válaszolta: míg a baloldal álproblémának igyekszik ezt beállítani, a kabinet a szülők és gyerekek jogát akarja védeni.

  • Létező jelenség a genderlobbi, erre pedig fel kell hívni a szülők figyelmét

Felszabadítónak nevezte a Pride felvonulást a Párbeszéd Zöldek szóvivője az ATV-ben. Barabás Richárd az adásban a kormányt támadta a gyermekvédelmi törvény miatt. A Párbeszéd szóvivője szerint a magyar kormány gyűlöletkampányt folytat az LMBTQ emberek ellen. Barabás Richárd ezt arra reagálva mondta: hogy a kormány a gyermekvédelmi törvény szigorítására készül. 

Ők azt mondják, hogy a probléma, amit mi a felszínre hoztunk az egy álprobléma. Hogyha szülőkkel találkozunk, hogy ha gyermekekkel beszélünk akkor az iskolákban ez egy létező jelenség, és éppen ezért fontos, hogy mint a gyermekek mind a szülők figyelmét ne csak erre felhívjuk, hanem egy törvényen keresztül, ezt a jogosultságot, privilégiumot ezt biztosítsuk

- ezt pedig már a Fidesz országgyűlési képviselője mondta. Illés Boglárka hozzátette: gyermekvédelmi törvény a családok számára biztosítja azt a kizárólagos jogot, hogy a szülők dönthessen gyermekeik neveléséről, szexuális felvilágosításukról.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!