2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Letartóztatásban maradnak a kábítószer-terjesztők

A Szegedi Ítélőtábla osztotta az ügyészség álláspontját, és továbbra is fenntartotta annak a mélykúti férfinak és nőnek a letartóztatását, akikkel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette, pénzmosás bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt folyik jelenleg a Kecskeméti Törvényszéken eljárás.

  • Letartóztatásban maradnak a kábítószer-terjesztők

A vádirat szerint a mélykúti férfi és nő 2017. évtől kezdődően a fiatalkorú gyermekét is bevonva Mélykúton felnőtteknek és kiskorúaknak extasy tablettát, kristályt és herbált árult. A férfi az ebből származó pénzösszeg leplezése céljából ingatlanokat vásárolt és gazdasági társaságot is alapított. Olyan esetre is sor került, hogy a férfi annak érdekében, hogy több vásárlójuk legyen, a számára munkát végző személyek egy részét nem pénzzel, hanem bódító hatású anyagokkal fizette ki.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványt tett a férfi és a nő letartóztatásának a további fenntartására, mivel velük szemben az 5 évtől 25 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegetett cselekményekre figyelemmel továbbra is fennáll a szökés és az elrejtőzés valamint büntetett előéletükre figyelemmel a bűnismétlés veszélye.

A Szegedi Ítélőtábla az elsőfokú végzésében megállapította, hogy a büntetőeljárás céljai kizárólag a legszigorúbb kényszerintézkedéssel érhetők el, ezért mindkét személy letartóztatását továbbra is fenntartotta.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt: Nem bíróság, gazemberek

Bayer Zsolt: Nem bíróság, gazemberek

Mit számít ebben az uniónak csúfolt mocskos kuplerájban a jog? Semmit. Hát nekünk pontosan így kell ezekhez viszonyulnunk… - írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!