2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Lemondott Zsadány polgármestere

Lemondott tisztségéről Marton Sándor Roland (független), a Békés megyei Zsadány polgármestere.

  • Lemondott Zsadány polgármestere

Gofjár Nikoletta jegyző hétfőn az MTI-nek elmondta, a településvezető múlt csütörtöki nyilatkozatában mondott le tisztségről. Döntésében egészségügyi okok játszottak közre. Munkakörét a tervek szerint ezen a héten adja át Pikó István alpolgármesternek.

Az időközi választást április 26-ára írták ki - közölte.

Marton Sándor Roland a 2019. októberi választáson tíz szavazattal előzte meg Dudás Árpádot (Fidesz-KDNP), aki 1994-től vezette a mintegy 1800 fős községet.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!