2020. november 30.,
hétfő, András, Andor napja

Lélegeztetőgépre gyűjt az I Love Retro Fesztivál

2020. március 28., szombat 14:18

Lélegeztetőgépre gyűjtenek az I love retro online könnyűzenei fesztivál szervezői. A rendezvényt online lehet követni, a támogatói jegyekből érkező bevételt pedig teljes egészében jótékony célra fordítják.

Nemcsak a főpróba, hanem az előadás is zárt kapus lesz az I love RETRO fesztiválon. A koronavírus-járvány átírta a szervezők forgatókönyvét is, így a műsor ezúttal online lesz követhető. Jegyet váltani sem kötelező. De lehet, az ebből származó bevételt pedig lélegeztetőgép vásárlására fordítják.

Van egy jegylinkünk. De ez egy támogatói jegylink. Az online közvetítés természetesen ingyenes. De aki teheti és akinek lehetősége van, ugyanúgy vehet egy jegyet, minthogyha koncertre menne. 500, 1000, 2000 és 5000 Ft értékben - mindenkinek a lehetőségére van bízva

- mondta az I love retro online fesztivál szervezője, Mára Krisztián.

Adni jó - mondja a fesztivál egyik házigazdája. Sári Éva is örömmel küzd a nemes célért.

Amikor majd lezárul ez a jótékonykodás és megnézzük, hogy mennyi, milyen összeget sikerült összegyűjteni - én nagyon várom ezt a pillanatot, mert nyilván akkor azt érezzük, hogy ebben egy kicsit mi is, mi is benne vagyunk

- fogalmazott Sári Éva, musical énekesnő.

Az online fesztivál szombaton egészen 23 óráig látható a közösségi oldalakon. Támogató jegyek a rendezvény teljes ideje alatt válthatók a totáljegy.hu felületén.

HírTV