2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Belföld

Lebukásáról és futásáról nyilatkozott a plakátrongáláson kapott Lukácsi Katalin + videó

A választások előtt, éjszaka, napszemüvegben vödörrel a kezében kapták rajta Lukácsi Katalint azon, hogy plakátokat rongál az 5. kerületben. Miután lebukott még megdöbbentőbb dolog történt, futásnak eredt és hosszú perceken keresztül menekült, míg végül egy gyorsétteremben talált magának menedéket.

  • Lebukásáról és futásáról nyilatkozott a plakátrongáláson kapott Lukácsi Katalin + videó

"Mérhetetlenül büszke vagyok a futásomra, megnyertem a futóversenyt." - mondta a Magyar Nemzetnek Karácsony Gergely eredményváróján Lukácsi Katalin. Juhász László jelöltje azt is leszögezte, hogy azért futott el, mert nem volt teljesen tiszta a lelkiismerete, és az üldözöttség ösztöne kerekedett felül benne, ezért ez egy spirituális élmény volt számára.

Lukácsi Katalin a V. kerület 3-as számú választókerületében indult képviselőnek a Momentum,a DK, az MMN és a Párbeszéd- Zöldek jelöltjeként. Juhász Péter képviselőjelöltje végül elbukta a választást pedig a frakcióban az egyházi és civil ügyekért felelt volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!