2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Lassú apadás várható

Áradás miatt járhatatlanná vált a Csécsére vezető út Nógrádban. Az áradó Ipoly több épületet is elért Ipolytarnócon. A településről egy családot ki is kellett telepíteni, őket a Máltai Szeretetszolgálat fogadta be.

  • Lassú apadás várható

Árad a Sajó folyó. Sajókazát már csak egy irányból lehet megközelíteni. A folyó a másikat már teljesen elvágta. Árvíz miatt az út lezárva, néhány méterrel pedig már ez a tábla figyelmezteti a helyieket.

Ipolytarnócnál a folyó már egy házat is elöntött. Balassagyarmatnál is árvízvédelmi készültséget rendeltek el.

Több mint 510 kilométeren árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni - jelentette ki a Napindítóban Siklós Gabriella. Szerinte egy elhúzódó, lassú apadás várható.

Esőzés miatt nem látogatható az aggteleki barlang egy része. Az Aggteleki-karszton is extrém mennyiségű csapadék hullott, a barlangi árvízhelyzet miatt a Vörös-tói középtúra határozatlan ideig nem indul, hívta fel a figyelmet az Aggteleki Nemzeti Park.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!