2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Lakossági fórumokat tart a rezsicsökkentésről a Fidesz

Lakossági fórumokat tart a rezsicsökkentésről a Fidesz a következő hetekben – ezt Nyitrai Zsolt jelentette be.

Lakossági fórumokat tart a rezsicsökkentésről a Fidesz a következő hetekben – ezt Nyitrai Zsolt jelentette be. A kormánypárti politikus azt mondta: a fórumokra szóló meghívót az a két és fél millió ember kapja majd meg, akik az elmúlt időszakban aláírták a rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtő ívet. A leveleket a párt politikusai és önkéntesek személyesen kézbesítik majd. Az akció tízmillió forintba kerül.

„A Fidesz a polgárokkal közösen, több mint száz helyszínen a rezsicsökkentést támogató lakossági fórumokat szervez majd az elkövetkezendő napokban, hetekben. Az erről szóló meghívót, amelyet itt tartok egyébként a kezemben, ezt az a két és fél millió ember fogja megkapni, akik a rezsicsökkentést támogató aláírásukkal erősítették. Ennek a levélnek a feladója Orbán Viktor miniszterelnök, két és fél millió ilyen levél van a birtokunkban” – közölte Nyitrai Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!