2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Lackner mindent tagad

Lackner Csaba közösségi oldalán reagált az esetre: A szocialista képviselő nem cáfolja, hogy ő szerepel a felvételeken, de szerinte a képfelvétel és a hozzá bejátszott hangfelvétel erősen manipulált, összevágott fércmunka, ami nem tükrözi a valóságot és a beszélgetés során a szájába adnak olyan állításokat, amelyeket sohasem mondott. Gajda Péter kispesti polgármester az ATV-nek azt mondta: nem ismerte fel a felvételen Lackner Csabát. Egy kampányvideóban azonban politikai támadásnak titulálta az esetet.

  • Lackner mindent tagad

A lejáratás alapját szolgáló felvétel és a hozzá bejátszott hangfelvétel erősen manipulált, összevágott fércmunka. – Így reagált közösségi oldalán az MSZP-s Lackner Csaba a pénteken napvilágot látott felvételekre. Szerinte a beszélgetés során a szájába adnak olyan állításokat, amelyeket sohasem mondott. A politikus tehát nem tagadta, hogy ő szerepelne az anyagban.

Az Informátor mutatta be azokat a felvételeket, amelyeken a szocialista önkormányzati képviselő egy zacskó fehér port tart a kezében, amelyet kólának nevez.

Az átmulatott éjszakán üzletről és politikáról is szó esik. Lackner Csaba komoly korrupciós ügyekre is utal.

Lackner a kerület 7-es számú választókörzetében indul az ellenzéki összefogás jelöltjeként, plakátján az MSZP logója mellett támogatóként ott van a DK, a Párbeszéd és a Momentum is, emellett a városrész szocialista polgármesterének, Gajda Péternek a bizalmi embere. A felvételen arról is beszél, hogy az MSZP-s politikus kerületében hogyan működnek a gazdasági ügyletek.

Lackner Csaba arról is beszámol, hogy nagyjából négyszer annyit keres havonta, mint amennyi a bevallott jövedelme. A kispesti polgármester egy kampányvideóban politikai támadásnak nevezte az esetet. Gajda Péter szerint nem biztos, hogy Lackner Csaba látható a felvételen.

Kispest fideszes polgármesterjelöltje szerint viszont egyértelmű, hogy Lackner Csaba szerepel a felvételen. Dódity Gabriella hangsúlyozta: választ várnak a szocialistáktól arra, hogy mekkora összeggel károsították meg a kerületet.

A kispesti szocialisták is a baloldali összefogás színeiben indulnak a közelgő önkormányzati választáson. Gajda Péter a Karácsony Gergely vezette ellenzéki tömörülés jelöltje.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!