2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Kudarcot vallott az ellenzék

Az ellenzék nem heverte ki az utóbbi idők választási vereségeit, ezért sem összefogni nem tudtak, sem olyan jelölteket találni, akik képesek lehetnek a települések vezetésére- mondta Kósa Lajos a Borsod megyei kormány-párti polgármester-jelölteknek tartott fórumon. A Fidesz-KDNP kampány-főnöke szerint októberben nem országos politikai harcosokat, hanem város-vezetőket kell választani.

  • Kudarcot vallott az ellenzék

358 településéből 106-ban indított polgármester jelöltet Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Fidesz-KDNP. Kósa Lajos a pártszövetség kampányfőnöke szerint megbukott az ellenzéknek az a taktikája, hogy minden kormánypárti jelölt ellen egy közös jelöltet indít. A politikus kifejtette, hogy a 169 tízezer főnél nagyobb település közül 53-ban született valamilyen ellenzéki összefogás, és csupán 31-ben állítottak egységes jelöltet az ellenfelek.

A fórumnak helyet adó Miskolcon a város jelenlegi jegyzőjét, Alakszai Zoltánt indítja a Fidesz-KDNP. A polgármesterjelölt szerint az ország harmadik legnagyobb városa akkor tud fejlődni, ha együtt tud működni Magyarország kormányával, és folytatni tudja a 9 éve megkezdett fejlesztési programot. Alakszai Zoltán a többi között vállalta, hogy a következő években a diósgyőri stadion után egy újabb világszínvonalú sportlétesítményt hoznak létre.

Alakszai Zoltán emlékeztetett arra, hogy az elmúlt 9 évben összességében 17 milliárd forintot fordítottak sportfejlesztésre Miskolcon.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!