2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Kriza: Nincs értelmes érv a nyomortelepek mellett

Harmincötezren támogatták eddig a nyomortelepek felszámolását Miskolcon – az aláírásokat egy hónap alatt gyűjtötte össze a helyi Fidesz–KDNP csoportja.

A város képviselő-testülete májusban döntött a telepek felszámolásáról és arról, hogy kétmillió forint lelépési pénzt fizetnek azoknak, akik Miskolcon kívül vásárolnak lakást. A város polgármestere emlékeztetett: az ellenzék ellenezte a programot, ezért a város polgáraihoz fordultak, hogy aláírásukkal döntsenek a kérdésben.

– Nem kérdés, hogy folytatni kell. Egyetlenegy olyan értelmes magyarázatot nem kaptam, hogy miért kellene megmaradnia a nyomortelepeknek. A rendszerváltás óta nem volt még egyetlen egy polgármesteri program sem, amelyik ilyen támogatással bírt volna, mint Miskolcon a nyomortelepek felszámolására utaló kezdeményezésünk – hangsúlyozta Kriza Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!