2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Kristályt fogyasztott, majd vezetett

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés és kábítószer birtoklás miatt vádat emelt egy helybeli férfival szemben, aki idén februárban úgy vezette autóját Kiskunhalason, hogy korábban elfogyasztott kábítószer miatt bódult állapotban volt.

  • Kristályt fogyasztott, majd vezetett

A vádirat szerint a kiskunhalasi férfi 2021. február 2-án este Kiskunhalas lakott területén belül úgy közlekedett személygépkocsival, hogy előtte „kristály” nevű dizájnerdrogot fogyasztott. 

A közúti ellenőrzés során beszéde, mozgása lelassult, viselkedése zavart volt. Kiderült, hogy korábbi eltiltás miatt vezetői engedélye sem volt. A kiskunhalasi rendőrök a jármű átvizsgálása során a kézifék alatti tárolóban két pakett „kristályt” is találtak nála. 

Az ügyészség a férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés és kábítószer birtoklás vétségével vádolja, ezért vele szemben büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban - tárgyalás mellőzésével – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását, a járművezetéstől további eltiltását és a lefoglalt kábítószer elkobzását indítványozza. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

 

HírTV

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!