2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:55

Belföld

Köztéri piszoárok lephetik el a jövőben Budapestet

A fővárosi és a józsefvárosi részvételi költségvetés kapcsán forrást különítettek el köztéri piszoárok létesítésére.

  • Köztéri piszoárok lephetik el a jövőben Budapestet

A legális utcai illemhelyekkel azt akarják elérni, hogy csökkentsék a fák tövében, ház falak melletti vizeléseket. A főváros a rakpartra ígért nyilvános piszoárokat, azonban egyelőre mobil vécéket helyeztek, ki ahogy Józsefvárosban is tették.

A józsefvárosi, nívósnak nem nevezhető mobil vécék után újabb remek ötlettel állt elő Pikó András, és ehhez a kezdeményezéshez most csatlakozott a főváros is. Köztéri piszoárokat terveznek kihelyezni, első körben a külföldiek által sűrűn látogatott id. Antall József rakparton.

A Fidesz VIII: kerületi szervezete szerint az ilyen intézkedésekkel Pikó Andrásék csak el akarják terelni a figyelmet arról, hogy valójában nem történik lényegi munka a kerületben.

Fotó: Köztéri piszoár Párizsban; Pesti Srácok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!