2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Közszolgáltatási törvény a fogyasztók védelmében

Közszolgáltatási törvényt dolgoz ki a kormány a fogyasztók érdekeinek védelmére. Ezt Fónagy János nemzeti fejlesztési miniszter államtitkára jelentette be a Parlamentben.

Fónagy János azt mondta: többször előfordult, hogy a gázszolgáltatók a rezsicsökkentés retorziójaként a fogyasztókra terhelnek olyan tételeket, amelyek nem valóságosak.

„A megoldás tehát az, hogy a szolgáltatók és a fogyasztók közötti egyensúlyt helyreállítsuk – fogalmazott Fónagy János. – A legjobb meggyőződésem, hogy egy minden ilyen szolgáltatásra kiterjedő közszolgáltatási törvény jelent megoldást. Ennek a kimunkálását egyébként elkezdtük. Ez természetesen nem ment fel minket az alól, hogy orvosoljuk minden fogyasztó védelmét” – tette hozzá a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!