2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

A magyar korridor (Varsó 1944)

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Közpénzből propaganda a fővárosnál

Közpénzből folytat propagandát a főpolgármester - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint Karácsony Gergely egy podcast-csatornát, és az Én-budapestem.hu weboldalt is felhasználta, az LMBTQ-propaganda terjesztésére, és a gyermek-védelmi törvény elleni hangulat-keltésre. A Magyar Nemzet szerint a Budapest Brand Kft. fővárosi imázs-cég média-felületein például azt próbálják bizonygatni, hogy miért szükséges meleg-szervezeteknek az iskolákban a homoszexualitásról felvilágosítást tartani. Mindehhez az első homoszexuális mesekönyvet kiadó leszbikus egyesület gender-kutatójának, és egy transzvesztita előadó-művésznek a „szakértelmét” használják fel - teszi hozzá a lap.

  • Közpénzből propaganda a fővárosnál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!