2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Közösségi oldalán szólt vissza Kocsis Máté Gyurcsány Ferencnek

Orbán Viktoron gúnyolódott Gyucsány Ferenc. A DK elnöke Putyin barátjának nevezte a kormányfőt és azon élcelődött, hogy nem tudta megakadályozni az ukrajnai orosz beavatkozást. Ez mindennek a legalja - reagált a bejegyzésre a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté emlékeztetett: annak idején Gyurcsány Ferenc volt az, aki saját villájában fogadta Vlagyimir Putyint. Ahogy a kormánypárti politikus fogalmazott: Gyurcsány volt az, aki kiskutyás-barátkozós cukiskodásra is képes volt az orosz elnökkel. Kocsis Máté hozzátette: Gyurcsány Ferenc adta el a magyar olajipari vállalat nagy részét az oroszoknak és tette erőtlenné Magyarországot a kormányzása idején.

  • Közösségi oldalán szólt vissza Kocsis Máté Gyurcsány Ferencnek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!