2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Radar 23:35

Belföld

Közösségi oldalán dühöng a börtönbiznisz egyik legnagyobb nyertese

Helyreigazítás: Cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy dr. Fahidi Gergely ügyvéd több mint félmilliárd forinttal részesedett a bűnözőknek ítélt kártérítési pénzekből.

  • Közösségi oldalán dühöng a börtönbiznisz egyik legnagyobb nyertese

A börtönbiznisz egyik legnagyobb nyertese a Facebookon dühöng, és támadja Magyarország kormányát, mert leállították a bűnözők kártérítéseit - ezt írja az Origo.hu. A portál szerint Fahidi Gergely több mint félmilliárd forinttal részesedett a bűnözőknek ítélt kártérítési pénzekből, és ezzel a börtönbiznisz nyerteseinek rangsorában a negyedik helyet szerezte meg. A híroldal arról is ír, hogy Fahidi végzettségét a CEU-n szerezte, valamint dolgozott a Helsinki Bizottságnak is.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!