2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Közösségi közlekedés: az IMF-től függ az átalakítás mértéke

Cáfolta az infrastruktúráért felelős államtitkár, hogy a kormány a jelenlegi 38 utazási kedvezményből csupán négyet hagyna meg.

Völner Pál a Hír Televízió Rájátszás című műsorában elmondta: a közösségi közlekedés támogatásrendszerének átalakítása az IMF-fel folyatott tárgyalások része, mértéke a tárgyalások során dől majd el.

„Jelenleg így marad a rendszer, mert az IMF-fel folytatott tárgyalásoknak része a közösségi közlekedés átalakítása, amire még az előző kormány vállalt kötelezettséget” – fogalmazott, hozzátéve: amíg ez a megállapodás nem körvonalazódik, nem ér a végére, addig nincsenek meg azok a keretek, amelyek mentén az átalakítást el tudnák végezni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!