2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Közeli kapcsolatban áll a baloldali Jámbor András az elfogott Antifa-támadóval

Személyes és szoros munkakapcsolatban áll a baloldali Jámbor András a szélsőséges antifa csoport támadássorozatának egyik elfogott elkövetőjével. A politikus Dobos Krisztinának egy facebook bejegyzésben üzent és Krisztinek szólítva köszönetet mondott a korábbi közös munkájukért. Jámbor András néhány napja még azt is tagadta, hogy a Szikra tagjainak közük lett volna az eseményekhez, Dobos Krisztina azonban rendszeres résztvevője a mozgalom rendezvényeinek.

  • Közeli kapcsolatban áll a baloldali Jámbor András az elfogott Antifa-támadóval

Agyba-főbe vert 8 maszkos alak néhány nappal ezelőtt egy munkába igyekvő férfit. A felvételeken jól látható, hogy a támadók hátulról, minden ok nélkül csaptak le az áldozatukra, perceken át viperával ütötték és rúgták, majd lefújták gázspray-vel. Ez csak az egyike volt annak a támadássorozatnak, amit politikai indíttatásból jobboldalinak vélt embereken hajtottak végre olasz, német és magyar szélsőséges antifa tagok.

A banda négy tagját, egy magyar és két külföldi nő, valamint egy külföldi férfit szombaton fogták el a rendőrök.

Közöttük volt Dobos Krisztina is

- írta meg a magyarjelen.hu.

Korábban szociális érzékenységét mutatva könnyek között mesélt az otthonápolás nehézségeiről a nő a Partizánban. Később már közösségi oldalán arra buzdította ismerőseit,

gyertek február 11-én a Bécsi kapuhoz, hogy minél többen tiltakozzunk a Becsületnapi náci vonulók ellen.

Dobos Krisztináról időközben kiderült: több ellenzéki politikussal is kapcsolatban állhat.

Jámbor András kampányát segítette az elmúlt évben, de Tordai Bencével is fotózkodott már a kampány során, a Szikra Mozgalom rendezvényein, demonstrációin pedig rendszeres résztvevő volt.

A kötődést korábban Jámbor András tagadta. A Párbeszéd országgyűlési képviselője azt állította közösségi oldalán: hazug állítás, miszerint a Szikra Mozgalomnak vagy a Szikra tagjainak közük lett volna az eseményekhez.

Most azonban az is kiderült, Jámbor András szoros munkakapcsolatban áll Dobos Krisztinával. A baloldali politikus ugyanis egy facebookos hozzászólásában üzent a nőnek. Bejegyzésében azt írta: Köszönöm Krisztinek is a közös munkát. Majd ismét baráti hangnemben azt írta, Kriszti is rámutat, sok dolgunk lesz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!