2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:00

Belföld

Közbeszerzési gondok az egyetemeken és főiskolákon

Több egyetemen és főiskolán is problémákat tárt fel az Állami Számvevőszék a közbeszerzések körül.

Több egyetemen és főiskolán is problémákat tárt fel az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a közbeszerzések körül. Erről a szervezet elnöke, Domokos László beszélt Magyarország élőben című műsorunkban. Az ÁSZ harminc felsőoktatási intézményt vizsgált, s csak a Pécsi Tudományegyetem ellenőrzésekor 121 gyanús szerződést talált. „Nem csak azon az egyetemen, más intézményeknél is van gond a közbeszerzésekkel. Ez egy extrém darabszámú. Kisebb, nagyobb érték van benne, de nagyon sok ügyről van szó. Arról van szó, hogy nem került közbeszerzés hatálya alá olyan beszerzés, amelyet kollégáim úgy ítélték meg, hogy az közbeszerzés törvény alá kellett volna, hogy eljárást lefolytatni” – mondta az Állami Számvevőszék elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!