2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Kövér László: Újabb válaszút előtt áll Európa

Megnyitották az Új világ született 1914-1922 című, az első világháborút és annak következményeit bemutató kiállítást a Várkert Bazárban. Az ünnepségen beszédet mondott a többi közt Kövér László, az Országgyűlés elnöke. A házelnök kiemelte: az első világháború következményeivel Európa a mai napig nem tudott teljesen megbirkózni és Kövér László szerint a kontinens most újabb válaszút előtt áll.

„Antidemokratikus nemzetek feletti kormányzás, Európa teljes gazdasági és kulturális kiszolgáltatása EU-n kívüli érdekcsoportok javára és hasznára, vagy az európai nemzeti államok megerősített demokratikus együttműködése. Az európai önazonosság és önrendelkezés visszaszerzése, visszatérés az európai kereszténység által megvetett kulturális és erkölcsi alapokhoz, vagy teljes európai önfeladás. Ezek a kérdések tornyosulnak a mai európai politika előtt és a rá adott válaszoktól függ az európai emberek életminősége és biztonsága” – mondta a házelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!