2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Kövér: Az ellenzék egyetlen célja, hogy legyőzze a Fidesz-KDNP-t

Kövér László szerint azonban a választás tétje nem a kormány-pártok fölött aratott győzelem, hanem, hogy olyan emberek vezessék a településeket, akik fejlődést hoznak a helyieknek.

  • Kövér: Az ellenzék egyetlen célja, hogy legyőzze a Fidesz-KDNP-t

Az ózdiak arról fognak dönteni októberben, hogy az álmodozást, vagy a hozzáértést választják az elkövetkező öt évben- mondta Riz Gábor, a térség Fideszes országgyűlési képviselője. A nagyobbik kormánypárt által támogatott jelölt Eke István helyi vállalkozó, aki Janiczak Dávid, jobbikos politikus ellen indul az önkormányzati választáson.

Az Országgyűlés elnöke szerint az önkormányzati választás tétje, hogy a települések élére olyan emberek kerüljenek, akik helyi szinten fejlesztést hoznak a városoknak és falvaknak. Kövér László szerint azonban az ellenzék zavaros nyilatkozatok útján, program és elvek nélkül kizárólag a kormánypártok vereségéért küzd.

A politikus hozzátette, hogy az ellenzék az elmúlt évek vereségeiből nem a tanulságot vonta le, hanem önmagán kívül kereste a hibát, ezért a választásokra alakult szivárványkoalíciók sem lehetnek sikeresek.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!