2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Kovács Zoltán: Hazánk politikai ellenfelei mindent megtesznek Magyarország ellen

Az Európai Parlament még el sem kezdett ülésezni, de a LIBE bizottság már most Magyarországot támadja - jelentette ki Kovács Zoltán a vasárnap adásba kerülő Bayer Showban. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint hazánk politikai ellenfelei mindent megtesznek azért, hogy rossz színben tüntessék fel Magyarországot. Kovács Zoltán rámutatott: mindezt annak ellenére teszik, hogy a családvédelmi intézkedések, valamint a koronavírus elleni védekezés eredményei is azt mutatják, hogy jó úton jár a kormány.

  • Kovács Zoltán: Hazánk politikai ellenfelei mindent megtesznek Magyarország ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!