2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Kovács Zoltán: Az elmúlt tíz év legnagyobb álhírkampányának lehetünk tanúi

Az elmúlt tíz év legnagyobb álhírkampányának lehettünk tanúi a koronavírus-törvény kapcsán - hívta fel a figyelmet a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az amerikai Breitbart News-ban. Kovács Zoltán elmondta: a törvénynek köszönhetően a magyarországi védekezés az egyik legsikeresebb az Európai Unión belül is. A politikus hangsúlyozta: mostanra mindenki tisztán láthatja, hogy az Országgyűlést nem függesztették fel, a különleges intézkedések pedig csak a járvány kezelésére korlátozódtak. Hozzátette: a kormány erőfeszítései ellenére, sokan bedőltek az alaptalan támadásoknak.

  • Kovács Zoltán: Az elmúlt tíz év legnagyobb álhírkampányának lehetünk tanúi

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!