2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Belföld

Kovács Zoltán: A svédek nincsenek abban a pozícióban, hogy nekünk leckéket adjanak

Az egy hazugság, hogy a svéd kormánynak a svéd oktatási rendszerhez, az abban meglévő anyagokhoz nincs köze - jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban.

  • Kovács Zoltán: A svédek nincsenek abban a pozícióban, hogy nekünk leckéket adjanak

Kovács Zoltán szerint éppen ezért érdemes mérlegelni a svédek hozzánk való viszonyulását a NATO-csatlakozásuk megszavazása kapcsán.

Ne legyen kétségünk, hogy azok a svéd politikusok egyébként, akik most részben kormányon, részben ellenzékben, az elmúlt évtizedben ezt a gyalázatot Magyarországgal szemben csinálták, az elsők között lettek volna egyébként, ha belépnek a NATO-ba, hogy azt követeljék, Magyarországot viszont zárják ki. Tehát, nekem ilyen bajaim vannak a mélyben egyébként ezzel a svéd hozzáállással. Ideje lenne egy kicsit ráébredni arra, hogy nincsenek abban a morális felsőbbrendű pozícióban, hogy nekünk akár demokráciáról, akár másról leckéket adjanak

- tette hozzá. 

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárral készült teljes beszélgetés megtekinthető vasárnap 21 órától a Bayer show-ban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!