2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Kósa Lajossal tárgyalt a cseh államfő

Protonterápiás gyógyászati berendezést telepítenének a városba a közeljövőben – a programban Prágával működne együtt Debrecen. Erről a beruházásról is szó esett Václav Klaus cseh államfő debreceni látogatásán.

Az államelnök magyarországi látogatásának második napját töltötte. A protonterápiás központról azért tárgyalt Kósa Lajos polgármesterrel, mert Debrecenbe egy cseh cég telepítené az elsősorban a rákgyógyászatban használt berendezést. Václav Klaus hamarosan átad egy ilyen központot Prágában. A 30-40 milliárd forintos programban együttműködne a Debreceni Egyetem is. Ha lenne a városban ilyen gép, akkor nem csak magyar, de ukrán és román betegeket is gyógyíthatnának a városban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!