2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Kósa Lajos: Kutyából nem lesz szalonna

Szávay István nőverős ügye mutatja, hogy a Jobbik mindenféle változást színlel – mondta Kósa Lajos a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A jobbikos politikus a Hír TV birtokába került hangfelvétel szerint azzal hencegett, hogy egy szórakozóhelyen leütött egy zsidó nőt, mert az „beszólt neki”. Kósa Lajos szerint Szávay hiába kért bocsánatot, nem mond igazat.

  • Kósa Lajos: Kutyából nem lesz szalonna

„Kutyából nem lesz szalonna” – reagált Kósa Lajos Szávay István nőverős ügyére a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A jobbikos képviselő a Hír TV birtokába került hangfelvétel szerint azzal hencegett, hogy egy szórakozóhelyen leütött egy zsidó nőt, mert az „beszólt neki”. Bár Szávay elismerte, hogy sértően beszélt a zsidókról, azt mondta: a nőveréssel csak viccelt, lemondani pedig nem kíván.

Kósa Lajos szerint az ügy jól mutatja, hogy a Jobbik mindenféle változást színlel, Szávay István pedig nem mond igazat. A kormánypárti politikus szerint a Jobbikot is terheli felelősség, amennyiben Szávay a párt soraiban marad.

Schmidt: Nem lepődtem meg

Schmidt Mária is megszólalt az üggyel kapcsolatban. A Terror Háza főigazgatója – szintén a Hír TV Magyarország élőben című műsorában – úgy fogalmazott: ez a stílus mindig is jelen volt a Jobbikban.

„Az első benyomásom az volt, hogy talán nem voltak a szereplők színjózanok, amikor ez történt, de annyira nem vagyok meglepődve egyébként. A Jobbikban ez a stílus, ez a viselkedés teljesen elfogadottnak számít” – mondta.

Schiffer: Védhetetlen

Schiffer András, az LMP volt politikusa szerint védhetetlen és elfogadhatatlan, amit Szávay tett. Valószínű, hogy csak dicsekszik, ha agresszió is történt, akkor nincs helye a politikában – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!