2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Kósa Lajos: Jogosan járnak el a Migration Aiddel szemben

A politikai pártok jóval szigorúbb elszámoltatásban részesülnek, mint a civil szervezetek. Az Állami Számvevőszék jogosan jár el a politikai mozgalommá formálódó Migration Aiddel szemben – mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke.

  • Kósa Lajos: Jogosan járnak el a Migration Aiddel szemben

A Soros György által támogatott szervezetek eddig civilnek álcázva folytattak politikai tevékenységet.

„A legfőbb ügyészség vizsgálja meg a Migration Aid ügyét” – nyilatkozta Kósa Lajos, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, aki hozzátette, hogy a pártok csak magánszemélyektől fogadhatnak el pénzt, ezzel csökkenthető az adókerülés esélye. 

Kósa azt is elmondta, hogy Soros György szervezetei sokszor megtévesztő neveket választanak, hogy ne lehessen tudni, pontosan mivel foglalkoznak. A Migration Aid is ezek közé tartozik, így a fideszes politikus szerint szigorúbb elszámolás alá kell vonni.

A műsor végén szóba került az a napokban nyilvánosságra került sajtóhír, amely szerint Kósa 82 éves édesanyja 50 százalékban tulajdonosa annak a sertéstenyésztéssel foglalkozó társaságnak, amely BMW-ket (egy motort és két gépkocsit) lízingel.

Földi-Kovács Andrea kérdésére Kósa azt válaszolta, hogy semmi köze az édesanyja által is birtokolt céghez.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!