2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Kőrösi Csaba: A klímaváltozás komoly és növekvő probléma

A klímaváltozás komoly és növekvő probléma – jelentette ki a Köztársasági Elnöki Hivatal Környezeti Fenntarthatósági Igazgatóság vezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Kőrösi Csaba elmondta, a klímaváltozást kialakító tényezőket ismerjük; egy összetett rendszer egyensúlyát billentettük ki, azonban azt is tudjuk, hogy ezt hogyan lehet megállítani. Kőrösi hozzátette: a klímavészhelyzet kihirdetése csak egy döntés, azt komoly lépéseknek és intézkedéseknek kellene követnie.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!